Coret Genealogie

Coret Genealogie

Over deze site

De complete stamboom online!
Switch to English
Inloggen

Hulp gevraagd!

Bij het compleet krijgen van de genealogie van de familie Coret heb ik uw hulp nodig!


Nieuw: Ik heb een hulpmiddel gemaakt waarmee op gestructureerde wijze genealogische gegevens aangeleverd worden. Het hulpmiddel bestaat uit een Word document waar per gezin informatie in kan worden gezet. Het Invulformulier Gezinsblad bevat tevens een invulinstructie en contactgegevens.

Tip: druk de rechter muis knop in op volgende link en kies dan "Doel opslaan als..." (of "Save target as...") om het Word document op te slaan op je computer.


Gewenste gegevens

Een deel van de gegevens van de genealogie komt uit archieven. Voor informatie over de 'recentere' generaties Coretten heb ik uw hulp nodig. Gegevens die ik graag ontvang van een persoon die van belang voor de stamboom zijn omvatten:

Op alle aangeleverde gegevens is het privacy reglement van toepassing!

Gewenste documenten

Naast de 'feiten' die het fundament vormen van de stamboom zijn ook 'bewijsstukken' en fotomateriaal van belang. Betreffende de familie Coret en aanverwanten kom ik dan ook graag in het bezit van:

Graag ontvang ik per post het origineel of een (digitale) kopie zodat ik deze kan scannen en beschikbaar kan stellen op de site. Alle stukken die ik ontvang en waarvan niet expliciet is aangegeven dat ik de stukken mag houden, gaan weer retour naar de eigenaar (een retour envelop met postzegel is welkom!).

Mijn adres

Als u via Contact pagina contact met mij opneemt dan reageer ik zo snel mogelijk per e-mail. In dit bericht staat ook mijn adres en telefoonnummer zodat u ook per post of telefoon mij kunt bereiken.

NetStat